#VACAY: buzzword bingo by dPA

Ha, de zomer. De ene collega nipt cocktails op een Caraïbisch strand en de andere mag zichzelf ondertussen de snorkelkoning van de Balinese kust noemen. En jij, jij rijgt de to-do's aan elkaar. Om ook hier een beetje dat #VACAY-gevoel te krijgen, hebben we een 'buzzword bingokaart' mét palmbomen ontworpen. 

De spelregels zijn simpel. Iedere speler drukt onderstaande afbeelding af en vult in het lege vakje een eigen buzzword in. Vink elk woord af dat je tijdens je meetings de komende week hoort. Als je vijf opeenvolgende blokken kunt afvinken (horizontaal, verticaal of diagonaal), roep je 'buzzword bingo'. Om het nóg leuker te maken kun je ook een prijs afspreken. Diegene die als eerste zijn/haar kaartje vol heeft, wint. Diegene die het meeste buzzwords gebruikt moet het verslag schrijven. 

Tip: zij die geen tijd hebben om spelletjes te spelen kunnen deze bingokaart wél gebruiken bij het uitstippelen van nieuwe campagnelijnen. Om helemaal mee te zijn, speel je best in op minstens vijf buzzwords.
 

Lees meer over:

Auteur: Hilke Charels

content & conversation manager

hilke.charels@persgroep.be

Reactie toevoegen