Sandra Bekkari haalt alles uit de (koel)kast voor NINA

NINA en lekker kokkerellen, dat is als aardbeien met crème fraîche: een topcombo.

Denk maar aan de Lidl-projecten NINA KOOKT en Foodie Files. Binnen een paar maanden is NINA nog een redactionele samenwerking rijker. Vanaf september 2017 zal Sandra Bekkari alles uit de (koel)kast halen voor de lezeressen van NINA. En dit voor de komende drie jaren. Wat er op het menu staat? Een wekelijkse rubriek. En video content. Dit project smaakt bovendien naar partnerships op vlak van marketing en advertising. Ook die zijn in de maak.

Foto: Foodphoto

Foto: Foodphoto

Famke Robberechts (Algemeen Hoofdredacteur Vrouw & Gezondheid de Persgroep Publishing): “NINA en Sandra Bekkari zijn een match made in heaven: Sandra serveert namelijk net die gerechten waar onze lezeres van houdt: gezond, lekker én family-proof.”
 
Kristof Lamberigts (Uitgever Borgerhoff & Lamberigts): “We werken natuurlijk al langer samen met de Persgroep Publishing, maar Sandra Bekkari is nieuw in dit verhaal. We zijn heel blij dat we de gezonde boodschappen van Sandra met een nog groter publiek zullen kunnen delen via NINA.” 
 
Sandra Bekkari: “Mijn gezonde recepten zijn echt iets voor de lezeressen van NINA. Ik kan niet wachten om m’n tanden in NINA te zetten.”