HUMO evolueert!

Humo, dat is “Het Gat” en nog veel meer van de wereld! Vanaf vandaag ontdek je in Humo allerlei nieuwigheden: pittige debutanten, nieuwe rubrieken én het meest overzichtelijke tv-katern van de lage landen en ver daarbuiten.

En dat alles in een nieuwe lay-out en met een grotere letter: Humo wordt - letterlijk - veel leesbaarder.

Op papier zijn er enkele nieuwigheden: de blijde herintrede van Guy Mortier, die elke week in het archief duikt voor “Het leukste uit Humo”. Je vindt ook een nieuwe cartoon in Humo, van de hand van Tom Borremans (alias Sociaal Incapabele Michiel). Wat nog? Schrijfsters Heleen Debruyne en Naema Tahir schrijven nu een wisselcolumn en wekelijks spreekt een panel van -35-jarigen zich uit over een prangende kwestie in “De jeugd van tegenwoordig”. Verder ook een volledig vernieuwd tv-katern en nieuw werk van vertrouwde columnisten.

Maar Humo, dat is meer dan alleen het blad. Het is een multimediaal “blad”, met een vernieuwde website die gratis de grote artikels uit de papieren versie biedt. Nieuw online is de voordelenzone voor abonnees: “Humo Sapiens”. Vanaf nu is elke Humo-abonnee een Humo Sapiens die in deze zone van allerlei exclusieve extra’s en voordelen kan genieten. Binnenkort is er ook Humo Video: een videokanaal dat het grappigste van het web bundelt. 

Ook de app voor tablet is vernieuwd: artikels en rubrieken worden hier verrijkt met extra beeld, audio en video.