Een duivelse CB Award in het vooruitzicht? Bevrijd je van je zonden met de Persgroep Advertising.

Met de Creative Belgium Awards op 2 juni maakt Knokke zich op voor een duivelse avond. Creatief België is er die avond immers bezeten door het gegeerde goud, lazarus door gulzigheid en vult er de dansvloer met onkuisheden.

Veel zondige zielen dus, the day after. Daarom neemt de Persgroep Advertising ook dit jaar de taak op zich om jullie te helen.

De CB Awards is de plek waar je zondigt, The Hangover is waar je je zonden wegwast. Voor deze derde editie van The Hangover, op zaterdag 3 juni, verwelkomen we jullie in het heiligdom van de Persgroep Advertising waar Holy Hangover Food, gezegende dranken en zalvende muziek ervoor zorgen dat je als herrezen naar huis kan. En dat op een uitzonderlijke locatie: een half openluchtkerkje in Cadzand-Bad, op amper 10 minuutjes van Knokke-Bad.

Om de toon voor The Hangover helemaal te zetten, voegde de Persgroep Advertising een online filmpje toe aan de uitnodiging, gecreëerd door DDB Brussels. Het opzet? De doop: de perfecte manier om je zonden weg te wassen. Wij dompelden alvast 5 Belgische creatieven kopje onder in de ijskoude Noordzee. Check het filmpje hier.

Inschrijven kan enkel op uitnodiging. Meer informatie? Neem contact op met Els Roelants (Project Manager MarComB2B) via els.roelants@persgroep.be.