Ga voor een breed bereik in eigen regio met mediablend

Veel zaakvoerders zijn doorwinterde duizendpoten: klanten helpen, de boekhouding runnen, personeel aansturen én een bedrijf, merk of dienst op de juiste manier in de markt zetten. Een gouden tip: 'keep it simple'. En laat dat net de essentie zijn van het nieuwe regionale self-serviceplatform mediablend.

Wat is mediablend self-service?

Met mediablend boek je snel, eenvoudig en op élk moment jouw online advertentie op HLN.be/regio. Hierbij heb je de keuze: je kunt een eigen kant-en-klare advertentie opladen of je kunt zelf een advertentie opmaken met de bannertool van mediablend. Je laadt foto's en je logo op, vult een korte tekst in en kiest de juiste kleuren. Of je maakt gebruik van de fotobibliotheek met professionele beelden. Ook zijn er verschillende templates om van te vertrekken. Het grote voordeel van de bannertool? Ze is heel intuïtief in gebruik.

Waarom zou ik mediablend gebruiken?

Je bereikt doelgericht en digitaal potentiële klanten in de omgeving van je zaak of winkelpunt. En je zit zelf in de driver's seat: je maakt en lanceert jouw campagne op het moment dat het voor jou het beste uitkomt. Die kan dezelfde dag nog online en verschijnt op HLN.be/regio, een kanaal dat dagelijks maar liefst 244 000 Vlamingen bereikt. In elke regio schrijven onze journalisten straffe verhalen die potentiële klanten graag lezen. Je kiest zelf hoeveel mensen uit jouw regio jouw advertentie te zien krijgen gedurende een periode van twee weken. Die kun je trouwens op de voet volgen met de rapportagetool van mediablend. Zo zie je per dag en per banner hoe jouw campagne vordert. Ook kun je een campagne gemakkelijk opnieuw bestellen of verlengen.

Hoe werkt mediablend?

1. Registreer je eenmalig via deze link.

2. Geef de regio of gemeente in waar je wilt adverteren.

3. Kies 1 van de 4 pakketten

  • Intro : 10 000 impressies
  • Basic : 25 000 impressies
  • Smart : 50 000 impressies (meest populaire pakket)
  • Premium : 100 000 impressies

4. Bepaal de startdatum van je campagne.

5. Laad je een eigen kant-en-klare advertentie op in 4 formaten die wij dynamisch inzetten op HLN.be/regio. Je kunt ook een advertentie opmaken met onze professionele templates en beelden uit onze fotobibliotheek. De boodschap en lay-out kun je eenvoudig aanpassen. Heb je hier geen tijd voor? Doe dan een beroep op onze bannerservice.

6. Controleer alles in een handig overzicht.

7. Bevestig je campagne en klaar.

Tips & tricks

Ook voor de de look en feel van je online banner geldt de vuistregel 'keep it simple'. Je creëert namelijk de grootste impact door te kiezen voor één sterk beeld en één krachtige boodschap. In ons e-book over online bannering vind je meer tips voor het opmaken van jouw regionaal campagnemateriaal.

mediablend full service

Wil je met jouw merk of zaak in heel Vlaanderen zichtbaar zijn? En dit met een mix van online en offline media? Dan is mediablend full service de juiste oplossing voor jou. Je krijgt professionele assistentie van onze marketingspecialist Pieter De Cock. Hij maakt een complete analyse van alle bestaande communicatiekanalen - zoals jouw website en het gebruik van social media. Daarna stelt hij een op maat gemaakt crossmediaal communicatieplan op. Ook staat hij in voor een permanente opvolging en optimalisatie van de campagneresultaten.

Wil je graag meer informatie over mediablend? Stuur me dan gerust een mail.

Auteur: Lien Wesemael

project manager mediablend

Reactie toevoegen